Moxa, vákum terápia elsajátítása

Moxa és a köpölyözés bárki által könnyen elsajátítható és otthon is elvégezhető kezelési módszerek, amelyekkel sok panaszt meg lehet szüntetni egyszerűen és rövid idő alatt.
Moxa
A Moxa melegítéses gyógymódot jelent. Az emberi testnek bizonyos pontjain melegítéssel ingert közvetítve gyógyhatást érühetünk el.
A kezeléshez speciális gyógynövényekből készített moxarúdakat, kúpokat, pamacsokat használunk. A melegítés fokozza a helyi vérkeringést, ezáltal a salakanyagok eltávolítását és a lebomlását elősegíti, az anyagcserét fokozza.
Élénkíti a sejtműködést, fájdalmat csökkenti. Energiával látja el a testet.
A test egyensúlyát fenntartja és betegségeket megelőzi vagy a kialakulását gátolja. Moxa hatását fokozni lehet a bőrre ráhelyezett gyógynövényekkel mint pl. gyömbér, fokhagyma, só.

Javasolt:
Minden hideg jellegű betegségekre, megfázásra, köhögésre, emésztési gyengeségre, hasmenésre, hasfájásra, fáradékonyságra, energia hiányra, ízületi bántalmakra, memória zavarra, nyugtalanságra, bőr panaszokra, nőgyógyászati és húgyúti betegségekre, ágyban vizelés, potencia zavarra.

Vákuum terápia
A kezeléshez agyag vagy üvegpoharat használunk. A pohárban vattát, papírt vagy gyógynövényt égetünk, ezzel átmelegítjük a pohár levegőjét és vákumot képzünk. Ezután a poharat a megfelelő pontra helyezzük és hagyjuk rajta hatni. Az erős szívó hatás miatt fokozódik a helyi vérkeringés, az anyagcsere folyamat élénkül, és a vérpangás megszűnik. A szükséges tápanyagok felszívódnak, a felesleges salakanyagok kiürülése intenzívebb lesz.

Javasolt:
Meghűléses betegségek, köhögés, hörghurut,  neuralgia, ízületi bántalmak, izomgörcs, hát gerinc fájdalom, bélrendszeri panaszok, nőgyógyászati betegségek.
Tanfolyam két napos.